045 - 525 7300 - Prins Hendriklaan 167 - 6442 AD Brunssum - Gratis spreekuur maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur info@daemenpoelman.com

Ons kantoorpand werd in 1934 gebouwd naar het ontwerp van architect Willems, in de vormtaal van dat moment “de nieuwe zakelijkheid”. Inmiddels heeft het een monumentaal karakter. Nu, na 20 jaar bezetting door Daemen Advocaten en later Daemen Poelman advocaten & mediators en de laatste jaren samen met Hetterscheidt en Zuidervaart Notarissen, is er een nieuwe invulling gegeven aan deze zakelijkheid.

Op 1 januari jl. heeft het notariskantoor ons pand verlaten en heeft zich op een nieuwe locatie gevestigd.Het gebouw is voor ons alleen te groot geworden en wij zijn er helaas niet in geslaagd een nieuwe partner te vinden om het pand mee te delen. Wel hebben we inmiddels het pand kunnen verhuren aan Yarden, die op de begane grond haar uitvaartcentrum zal vestigen. We hebben het gevoel dat hiermee een passende bestemming is gevonden voor het monumentale gebouw dat vanuit cultuurhistorisch oogpunt van groot belang is voor het aanzien van Brunssum.

Vooralsnog zet Daemen Poelman advocaten & mediators haar bedrijfsvoering voort op de eerste en tweede verdieping, totdat wij een nieuw kantoorpand kunnen betrekken. Aan onze dienstverlening, openingstijden, telefoonnummer e.d. komt dus vooralsnog geen wijziging.

Zoals men weet opent zich altijd een nieuwe deur bij het dichttrekken van de oude. Met een verhuizing en een zoektocht naar een nieuwe locatie staat ons een enerverend nieuw jaar te wachten. Een nieuw jaar waar wij allen erg naar uitkijken. We zullen u dan ook op de hoogte blijven houden de komende periode van de nieuwe ontwikkelingen via onze website en de sociale media.

Vooralsnog ontvangen wij u nog steeds graag op de uw bekende locatie aan de Kloosterstraat 17 te Brunssum.

mr. Daemen & mr. Poelman