045 - 525 7300 - Prins Hendriklaan 167 - 6442 AD Brunssum - Gratis spreekuur maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur info@daemenpoelman.com

Jo Daemen (zie ook de pagina ‘over ons’) is bijna 45 jaar advocaat geweest en nu alweer meer dan 45 jaar mediator, gespecialiseerd in echtscheidingsmediation, scheidingsmediation, familiemediation op de gebieden van omgang, contact, kinderalimentatie, partneralimentatie, ouderlijk gezag en hoofdverblijf, strafmediation, zakelijke mediations en arbeidsmediation. Zie: mediation overzicht

Hij is geregistreerd als registermediator van de MfN en scheidingsmediator van de vereniging Familie Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en gecertificeerd lid van de vereniging Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden en lid van de VMSZ, de Vereniging Mediation in StrafZaken.

Hij staat in voor zowel juridische als de emotionele situaties en voor de belangen van de betrokken kinderen. Hij treedt al jaren op als bijzonder curator, dit is iemand die door de rechtbank wordt benoemd ter bescherming van de belangen van een minderjarige.

 

Solange Poelman (zie ook de pagina ‘over ons’) is al meer dan 10 jaar advocaat en mediator, gespecialiseerd in echtscheidingsmediation, scheidingsmediation, familiemediation op de gebieden van omgang, contact, kinderalimentatie, partneralimentatie, ouderlijk gezag en hoofdverblijf, strafmediation en op het gebied van de jeugdbescherming. Zij is MfN registermediator.

Hierdoor heeft zij alle kennis en ervaring in huis om de communicatie weer op gang te brengen en partijen te helpen bij het vinden van een oplossing.