045 - 525 7300 - Prins Hendriklaan 167 - 6442 AD Brunssum - Gratis spreekuur maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur info@daemenpoelman.com

BEDRIJFSADVISERING

Van oudsher treedt ons kantoor op voor bedrijven in hun contacten met andere bedrijven en consumenten.

Dat geschiedt vaak preventief door advisering bij het opstellen van algemene voorwaarden en het regelen van een juridische infrastructuur, die de toets door een rechter kan doorstaan.

 

DEBITEURENBEHEER

Wezenlijk voor het voortbestaan van een onderneming is een adequaat debiteurenbeheer.

Wij adviseren u bij het opstellen van een infrastructuur voor het debiteurenbeheer, dat moet voorkomen dat u in een situatie geraakt dat de openstaande debiteuren het voortbestaan van uw onderneming bedreigt.

 

INCASSO’S

Wij zijn gespecialiseerd in incasso’s en zijn als advocaat in staat zelfstandig het gehele proces te begeleiden en uit te voeren.

Een goed beheer van uw openstaande rekeningen en strikte incasso daarvan bij onwillende of onmachtige debiteuren is onontbeerlijk voor een goede bedrijfsvoering.

Te vaak blijft door drukke werkzaamheden, sterke bedrijfsgroei, etc. de incassering van vaak zeer lang openstaande rekeningen achterwege.

Iedere ondernemer, klein of groot, besteedt zijn of haar tijd immers liever aan positieve zaken.

Contact met langzame betalers of zelfs wanbetalers wordt daar meestal niet toegerekend.

Ook het kostenaspect speelt daarbij vaak een doorslaggevende rol.

Wij incasseren echter op basis no cure-no pay en u wordt verwezen naar de pagina “Tarieven” voor nadere informatie hierover.